ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Kοινωνική εκδήλωση εντός της κοινότητας Ορμήδειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 30/6/2017, το Σάββατο 1/7/2017 και την Κυριακή 2/7/2017, από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και τις τρεις ημέρες, εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, όλο το μήκος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, η οδός Λάρνακος από τη συμβολή της με την οδό Μετοχίου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κωστή Παλαμά και η οδός Π. Λιασίδη από τη συμβολή της με την οδό Λάρνακος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


28 Ιουνίου 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων