Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Tμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος θα είναι κλειστό λόγω εργασιών συναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 3/1/2016 μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος θα είναι κλειστό λόγω εργασιών συναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία.

Κατά την πιο πάνω περίοδο θα κλείσει το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντας στον παραλιακό δρόμο, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, από τη συμβολή των φώτων τροχαίας παρά την οδό Ροίκου (πάροδος Golden Arches) μέχρι την οδό Στασικύπρου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας οι οποίες θα λειτουργούν με αμφίδρομη κίνηση και αστυνόμευση.

Επίσης έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις τόσο για την εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής όσο και για τους περιοίκους, εμπορευόμενους, πεζούς και ποδηλάτες με τη συνδρομή της τροχονομίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ29 Δεκεμβρίου 2015coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 11/06/2021 01:17:32 PM
 

© 2010 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων