Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται κανονικά για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και το Δήμο Λεμεσού ανακοινώνουν ότι, οι κατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου, συνεχίζονται κανονικά.

Από τη Δευτέρα 10/7/2017, θα αρχίσει η εκτέλεση εργασιών της επόμενης φάσης, που αφορά την κατασκευή του τελευταίου τμήματος του διπλού ορθογωνικού οχετού στον ποταμό Γαρύλλη παρά τη συμβολή της οδού Σιαφή με την υφιστάμενη είσοδο/έξοδο προς ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνα Λεμεσού.

Κατά το στάδιο των κατασκευαστικών εργασιών το υπό αναφορά τμήμα της οδού Σιαφή θα είναι κλειστό και θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(ι) Κλείσιμο της εισόδου/εξόδου προς ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνα Λεμεσού επί της οδού Σιαφή.

(ιι) Διάνοιξη προσωρινής εισόδου/εξόδου από/προς την ανάπτυξη του παλαιού λιμανιού.

(ιιι) Μετατροπή της οδού Αγίας Θέκλης σε μονόδρομο με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο παλαιού λιμανιού.

(ιν) Παράδοση του μέρους του υπό εκτέλεση τμήματος της οδού Σιαφή στην κυκλοφορία σε μονόδρομη λειτουργία, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς εκκλησία Αγίου Αντωνίου.

(ν) Δημιουργία προσωρινής διόδου πεζών/ΑμεΑ από/προς Μαρίνα Λεμεσού (σε τμήμα του ορθογωνικού οχετού που έχει ολοκληρωθεί).

(νι) Δημιουργία δεύτερης προσωρινής διάβασης πεζών τύπου Zebra, επί της οδού Σιαφή, σε συνδυασμό με δύο πρόσθετα πλαστικά κυρτώματα.

Οι κατασκευαστικές εργασίες της φάσης αυτής προβλέπεται να διαρκέσουν ένα μήνα περίπου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

5 Iουλίου, 2017
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 19/01/2021 02:58:36 PM
 

© 2010 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων