ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες για την Α.Η.Κ σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου Λεμεσού στα πλαίσια “Σύνδεσης της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 3/8/2017, μεταξύ των ωρών 06:30 - 16:30, στα πλαίσια “Σύνδεσης της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού", σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου Λεμεσού, θα εκτελούνται από τον Εργολάβο του Έργου εργασίες για την Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι βόρειες λωρίδες του Παραλιακού Δρόμου από την οδό Δ. Μητρόπουλου παρά το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη μέχρι την οδό Δ. Χ"Παύλου θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο νότιο τμήμα με αμφίδρομη διακίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ1 Αυγούστου 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων