ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων της Επαρχίας Λάρνακας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 23/6/2020 μέχρι και την Πέμπτη 2/7/2020, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00, σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη της κεντρικής νησίδας, λωρίδα κυκλοφορίας, για μήκος 1000μ. περίπου, κάθε φορά, από την μια κατεύθυνση μόνο όπως πιο κάτω και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας:

(α) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας θα κλείνει η κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τα όρια της Επαρχίας Λάρνακας.

(β) Στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιάς, θα κλείνει η κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λαρνακας, από τον κυκλικό κόμβο μέχρι το αεροδρόμιο.

(γ) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου θα κλείνει η κατεύθυνση προς Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο ‘Καλού Χωριού’ μέχρι και 2χλμ. περίπου μετά την έξοδο προς Αγγλεισίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
19 Ιουνίου, 2020Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων