ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες στα πλαίσια του Έργου "Μελέτη και κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση ΙΙ - Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εργασίες, στα πλαίσια του Έργου "Μελέτη και κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση ΙΙ - Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)", συνεχίζονται κανονικά.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία την Παρασκευή 13/09/2019 το τμήμα του Παράλληλου Δρόμου, μήκους 400 μ. περίπου, από τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή του με τη Λεωφόρο Ομονοίας μέχρι τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί στο ανατολικό άκρο του Νέου Λιμανιού.

Με την παράδοση του πιο πάνω τμήματος του Παράλληλου δρόμου, η διακίνηση των οχημάτων/λεωφορείων από/προς τις νέες αίθουσες επιβατών θα γίνεται μέσω της νέας εισόδου/εξόδου που έχει κατασκευαστεί στον νέο κυκλικό κόμβο στα ανατολικά.

Η ολοκλήρωση του έργου του Παράλληλου Δρόμου προγραμματίζεται περί το τέλος Σεπτεμβρίου 2019.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

12 Σεπτεμβρίου 2019.Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων