ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Οδικά Έργα - ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ στο δρόμο Λουκρουνού – Σίμου στην Επαρχία Πάφου .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/5/2017 - 4/8/2017, σε τμήμα του δρόμου Λουκρουνού – Σίμου θα εκτελούνται εργασίες σταθεροποίησης κατολίσθησης και ανακατασκευής τμήματος του πιο πάνω δρόμου από ιδιώτη Εργολάβο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η πρόσβαση προς το χωριό Σίμου τόσο με κατεύθυνση από Πάφο προς Πόλη Χρυσοχούς όσο και με κατεύθυνση από Πόλη Χρυσοχούς προς Πάφο, θα γίνεται από τον κύριο δρόμο Πολέμι – Παναγιά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους»ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


10 Μαΐου, 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων