ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κοινωνική εκδήλωση το Σάββατο 13/1/2018 στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στην Λάρνακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 13/1/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στην Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου από τη συμβολή της με την οδό Βασίλη Μιχαηλίδη (με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σιούπερτ, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ9 Ιανουαρίου 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων