ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες κλαδέματος και καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομό Ανθούπολης – Κοκκινοτριμιθιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 8/6/2018 - 13/7/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 - 13:30, εκτός Σαββατοκύριακων, στον αυτοκινητόδρομό Ανθούπολης – Κοκκινοτριμιθιάς, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος και καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις θα παραμένει κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στη μία λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
6 Iουνίου, 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων