Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες σε δύο καπάκια των φρεατίων ομβρίων που είναι χωροθετημένα στην αριστερή από τις 3 λωρίδες κυκλοφορίας του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ των γεφυρών Αγίας Φυλάξεως - Πολεμιδιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 12/10/2016, μεταξύ των ωρών 10:30 - 12:00 το μεσημέρι, θα γίνουν επείγουσες επιδιορθωτικές εργασίες σε δύο καπάκια των φρεατίων ομβρίων που είναι χωροθετημένα στην αριστερή από τις 3 λωρίδες κυκλοφορίας του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ των γεφυρών Αγίας Φυλάξεως - Πολεμιδιών με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείσει η αριστερή λωρίδα για μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις άλλες 2 λωρίδες κυκλοφορίας προς Πάφο. Επίσης για λόγους οδικής ασφάλειας και λειτουργικότητας του δρόμου θα κλείσει η λωρίδα εισόδου στον παρακαμπτήριο από τον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φυλάξεως με κατεύθυνση προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από τον παράλληλο υπηρεσιακό δρόμο που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως με τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

10 Οκτωβρίου, 2016
Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 30/03/2020 02:12:50 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων