ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από Λευκωσία προς Μουτταγιάκα, θα είναι κλειστή την Παρασκευή 20/10/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 20/10/2017, μεταξύ των ωρών 09:00 - 13:00, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από Λευκωσία προς Μουτταγιάκα, θα είναι κλειστή λόγω εργασιών τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο Αγ. Τύχωνα ή την έξοδο Γερμασόγειας με κατεύθυνση τον Παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
17 Οκτωβρίου, 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων