Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες ποτίσματος των φυτών και θάμνων στην κεντρική νησίδα των αυτοκινητόδρομων της Επαρχίας Λάρνακας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 21/5/2012 και για περίοδο 3 μηνών περίπου, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, το Τμήμα Δασών θα προβαίνει σε εργασίες ποτίσματος των φυτών και θάμνων στην κεντρική νησίδα των αυτοκινητόδρομων της Επαρχίας Λάρνακας, ως ακολούθως:

· Στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου και αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, η εργασία θα εκτελείται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα .


· Στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Λευκωσίας και από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι Παραλίμνι, η εργασία θα εκτελείται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα και την Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα.


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 30/03/2020 02:12:50 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων