ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και στην οδό Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί αγώνας τριάθλου ην Κυριακή 15/5/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 15/5/2016, μεταξύ των ωρών 07:30 – 11:30, στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και στην οδό Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος από το ύψος του Δικαστικού Μεγάρου μέχρι τον κυκλικό κόμβο προς πύργο ελέγχου και το τμήμα της οδού Πιαλέ Πασιά από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασίλη Μιχαηλίδη θα είναι κλειστά για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

5 Μαΐου 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων