Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικής επιφανειακής στρώσης στα πλαίσια Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 6/12/2019 και ώρα 13:00 το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή 8/12/2019 και ώρα 19:00 το βράδυ, στα πλαίσια Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικής επιφανειακής στρώσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Καλλιπόλεως θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

Από τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα, προς Λεωφόρο Λεμεσού η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Από Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από το Κέντρο της πόλης, προς Λεωφόρο Λεμεσού η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Λάρνακος.

Προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα και των οδών Τομπάζη και Μπουμπουλίνας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
4 Δεκεμβρίου, 2019Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων