Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες σε τμήμα της οδού Κιοπρουλουζαντέ, για την " Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 23/4/2017, μεταξύ των ωρών 06:30 – 18:30, στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου " Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α", θα διεξάγονται εργασίες σε τμήμα της οδού Κιοπρουλουζαντέ, παρά την εκκλησία Αγίου Αντωνίου.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η οδός Κιοπρουλουζαντέ, από τη συμβολή της με την οδό Φευζί Πασά μέχρι την οδό Αγίας Θέκλης και τον Παραλιακό Δρόμο για τα οχήματα με ανατολική κατεύθυνση προς το κέντρο της Πόλης και Λευκωσία θα είναι κλειστή. Η διακίνηση θα γίνεται από τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ μέσω των οδών Φευζί Πασά - Ναυαρίνου - Γλάδστωνος/Ανεξαρτησίας - Λόρδου Βύρωνος - Παραλιακός Δρόμος. Η διακίνηση από τον Παραλιακό Δρόμο, με δυτική κατεύθυνση προς τη Λεωφ. Φρ. Ρούσβελτ, το Νέο Λιμάνι Λεμεσού και το Ζακάκι θα διεξάγεται κανονικά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ19 Απριλίου, 2017
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων