ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Tμήμα της οδού Ηρακλείου μεταξύ των συμβολών της με την Λεωφόρο Καντάρας και την οδό Μάρκου Μπότσαρη στο Καϊμακλί θα μονοδρομηθεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 15/6/2015, από τις 07:00 το πρωί μέχρι και την Τρίτη 23/6/2015 μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, τμήμα της οδού Ηρακλείου μεταξύ των συμβολών της με την Λεωφόρο Καντάρας και την οδό Μάρκου Μπότσαρη στο Καϊμακλί θα μονοδρομηθεί. Η μία κατεύθυνση κυκλοφορίας θα είναι κλειστή λόγω εργασιών του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση στην οδό Ηρακλείου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη, προς τη Λεωφόρο Καντάρας θα διοχετεύεται μέσω των οδών Μάρκου Μπότσαρη, Μακρυγιάννη, Αγίου Ιλαρίωνος και κυκλικού κόμβου ΜΠΑΤΑ.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

2 Ιουνίου, 2015Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων