ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Παπασταύρου Παπαγαθαγγέλου στην Αγία Βαρβάρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 28/10/2017, μεταξύ των ωρών 10:00 – 11:30, στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Παπασταύρου Παπαγαθαγγέλου στην Αγία Βαρβάρα, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης οι Λεωφόροι θα είναι κλειστοί και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Ισαάκ και Σολωμού, Ανδρέα Σπανού, Γρίβα Διγενή και Σπύρου Χατζηγιακουμή.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.trafic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗMΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ26 Οκτώβριος 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων