Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή και στις δύο κατευθύνσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 29/5/2012 μέχρι την Τετάρτη 6/6/1012 καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργίας, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές ρυθμίσεις:

· Την Τρίτη 29/5/1012 και Τετάρτη 30/5/1012, το τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αγίου Προκοπίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Νίκου Κρανιδιώτη, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αγίου Προκοπίου και των οδών Μακεδονίας και Νίκου Κρανιδιώτη.

· Από την Πέμπτη 31/5/2102 μέχρι την Τετάρτη 6/6/2012, το τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Νίκου Κρανιδιώτη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών 25ης Μαρτίου, Κυριάκου Μάτση και του κυκλοτερή κόμβου Κολοκασίδη.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

24 Μαΐου, 2012Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 30/03/2020 02:12:50 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων