ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες εγκατάστασης νέων μετρητών κυκλοφοριακής ροής, σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/11/2015 και την Κυριακή 22/11/2015, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέων μετρητών κυκλοφοριακής ροής, ως εξής:

(α) το Σάββατο 21/11/2015, από τον ανισόπεδο κόμβο Λιμανιού (ΟΡΦΑΝΙΔΗ) μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, και

(β) την Κυριακή 22/11/2015, από τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Αγ. Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μια κατεύθυνση μόνο, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

18 Νοεμβρίου, 2015Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων