ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες σκυροδέτησης από εργοληπτική εταιρεία σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου μεταξύ των οδών Κέρκυρας και Ιάκωβου Τομπάζη στη Λεμεσό, το Σάββατο 30/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 30/12/2017, μεταξύ των ωρών 06:00 - 12:00 το μεσημέρι, σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου μεταξύ των οδών Κέρκυρας και Ιάκωβου Τομπάζη θα εκτελούνται εργασίες σκυροδέτησης από εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η αριστερή λωρίδα με κατεύθυνση τη Γερμασόγεια και τη Λευκωσία θα είναι κλειστή σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


29 Δεκεμβρίου 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων