ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κοινωνική εκδήλωση από το Δήμο Λάρνακας στις οδούς Πιαλέ Πασιά και Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 28/9/2019, μεταξύ των ωρών 19:00 – 22:30, στις οδούς Πιαλέ Πασιά και Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από το Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οδός Πιαλέ Πασιά και τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου από τη αρχή της (με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι την συμβολή της με την οδό Σιούπερτ, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
17 Σεπτεμβρίου 2019Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων