Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ! -Δράσεις Βιώσιμης Κινητικότητας για την Ημέρα Κινητικότητας στις 19.9.2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Για την εκδήλωση «Πάω στην Πόλη Χωρίς Αυτοκίνητο» που γίνεται στα πλαίσια της βδομάδας κινητικότητας 2015 το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

ü Διευθετήσεις για προβολές μέσα σε σταθμευμένο λεωφορείο στη Λεωφόρου Μακαρίου μέσα στο οποίο θα παρουσιάζονται το Έργο του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και μικρές ταινίες σχετικά με θέματα βιώσιμης κινητικότητας σε τηλεοράσεις της εταιρείας LG. Οι πρώτοι 600 που θα παρευρεθούν μέσα στο λεωφορείο για να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις θα πάρουν καπελάκι!

ü Επιτόπου κλήρωση με δώρα τρεις κάρτες για δωρεάν διακίνηση με λεωφορεία για ένα μήνα, επιχορηγημένα από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, για όσους παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις μέσα στο σταθμευμένο λεωφορείο. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση παρακαλώσυμπληρώστε και τοποθετήστε το έντυπο για συμμετοχή στο ειδικό κουτί.

ü Διοργάνωση φωτογραφικού διαγωνισμού με πρώτο βραβείο ένα ποδήλατο ΜondrakerPhase 29er αξίας €619 χορηγημένο από την εταιρεία CYCLO, δεύτερο βραβείο ένα σύστημα πλοήγησης NUVI 44LM αξίας €250 χορηγημένο από την εταιρεία Geomatic TECHNOLOGIES, και τρίτο βραβείο ένα δωροκοπούνι για αθλητικά είδη LE COQ SPORTIF αξίας €90 χορηγημένο από την εταιρεία KUNSTLER SPORTS LTD. Ο 4ος, 5ος και 6ος θα λάβουν επαίνους και κάρτες για δωρεάν διακίνηση με λεωφορεία για ένα μήνα επιχορηγημένα από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Δημοσίων Έργων, www.mcw.gov.cy/mcw/pwd/pwd.nsf στο υποκεφάλαιο Άλλες Ανακοινώσεις.

ü Ετοιμασία και ανάρτηση ερωτηματολόγιου σε ιστότοπο το οποίο θα εξασφαλίζει σε όσους το συμπληρώσουν συμμετοχή σε κλήρωση με δώρα τέσσερις κάρτες για δωρεάν διακίνηση με λεωφορεία για ένα μήνα, επιχορηγημένα από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Δημοσίων Έργων, www.mcw.gov.cy/mcw/pwd/pwd.nsf στο υποκεφάλαιο Άλλες Ανακοινώσεις.Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 23/03/2020 03:58:12 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων