Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες αποσυναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία στη Λεωφόρο Αμαθούντος στη Λεμεσό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 21/5/2017, μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος, θα είναι κλειστό λόγω εργασιών αποσυναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από Εργοληπτική Εταιρεία.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείσει το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντας στον παραλιακό δρόμο, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, από τη συμβολή των φώτων τροχαίας παρά την οδό Ροίκου (πάροδος Golden Arches) μέχρι την οδό Στασικύπρου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας οι οποίες θα λειτουργούν με αμφίδρομη κίνηση και αστυνόμευση.

Επίσης έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις τόσο για την εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής όσο και για τους περιοίκους, εμπορευόμενους, πεζούς και ποδηλάτες με τη συνδρομή της τροχονομίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα υποστεί το κοινό και παρακαλώ όπως επιδειχθεί η απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με τα οδικά σήματα και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


16 Μαΐου, 2017
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων