ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες επιδιόρθωσης ζημιάς σε ασφαλτικό σκυρόδεμα από το Δήμο Αραδίππου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 6/10/2017, μεταξύ των ωρών 09:00 - 11:00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Αραδίππου, θα γίνονται εργασίες επιδιόρθωσης ζημιάς σε ασφαλτικό σκυρόδεμα από το Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ σε απόσταση 100μ. περίπου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση με κατεύθυνση προς κυκλικό κόμβο Βιομηχανικής περιοχής Αραδίππου, εναλλάξ οι δύο λωρίδες, για μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με τη χρήση συστήματος STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
3 Οκτωβρίου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων