ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


η προγραμματιζόμενη για σήμερα Τετάρτη 25/7/2018 εργασία της Α.Η.Κ. στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, αναβάλλεται λόγω τεχνικού προβλήματος και η εργασία θα γίνει αύριο Πέμπτη 26/7/2018 μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00

ANAKOINΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, η προγραμματιζόμενη για σήμερα Τετάρτη 25/7/2018 εργασία της Α.Η.Κ. στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, αναβάλλεται λόγω τεχνικού προβλήματος και η εργασία θα γίνει αύριο Πέμπτη 26/7/2018 μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 500μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας ή/και σε συνδυασμό με ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας από την Αστυνομία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
25 Ιουλίου 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων