ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης φρεατίων στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/7/2017 - 14/7/2017, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, θα γίνονται εργασίες συντήρησης φρεατίων.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά την Τροχαία Ορόκλινης και από τις δύο κατευθύνσεις, θα κλείνει τμηματικά και εναλλάξ, σε μήκος 500μ. κάθε φορά, με συνολικό μήκος 5χλμ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ30 Ιουνίου, 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων