ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εξωραϊσμού της κεντρικής νησίδας εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτταγιάκας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17/3/2019 - 21/3/2019, μεταξύ των ωρών 06:30 - 17:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος, θα διεξάγονται από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτταγιάκας, εργασίες εξωραϊσμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αμαθούντας, στον παραλιακό δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις, ανατολικά της φωτοελεγχόμενης συμβολής του Παραλιακού Δρόμου με την οδό Αριάδνης σε μήκος 150 μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Κοινοτικό Συμβούλιο Μουτταγιάκας απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με τα προσωρινά οδικά σήματα κυκλοφορίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ14 Μαρτίου, 2019Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων