ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Δοκιμές και μετρήσεις του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού από τον κόμβο του Γ.Σ.Π μέχρι την Αλάμπρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11/4/2016 - 15/5/2016, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, θα εκτελούνται διάφορες δοκιμές και μετρήσεις του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, τμηματικά και στις δυο κατευθύνσεις, από τον κόμβο του Γ.Σ.Π μέχρι την Αλάμπρα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στη μια κατεύθυνση μόνον, σε τμήματα μήκους 1000μ. περίπου κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στις άλλες δυο λωρίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί γα τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.»

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

6 Απριλίου 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων