Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες τοποθέτησης ηχοπετασμάτων σε τμήμα της Λεωφόρου Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λάρνακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 13/06/2016 μέχρι την Πέμπτη 16/06/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης ηχοπετασμάτων.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον κυκλικό κόμβο «Βεργίνας» μέχρι την συμβολή της με την οδό προς Αθλητικό Κέντρο «Ζήνων», θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Βοηθητικά θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ιουλίου Βερν για παραπομπή των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα του κόμβου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ10 Ιουνίου, 2016.
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων