ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Aγώνας τριάθλου στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και οδό Τάσου Μητσόπουλου στην Λάρνακα την Κυριακή 13/5/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 13/5/2018, μεταξύ των ωρών 07:00 – 12:00, στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και οδό Τάσου Μητσόπουλου στην Λάρνακα, θα διεξαχθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο προς το Νέο Αερολιμένα Λάρνακας, με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ταυτόχρονα το τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλοπάππου, και από τις δύο κατευθύνσεις θα είναι κλειστό και η κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
3 Μαΐου 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων