Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας

English

Αρχική Σελίδα | Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Συνδέσεις | Επικοινωνία
Αναζήτηση:     Κάντε κλικ εδώ για εκτέλεση αναζήτησης.
Ειδική Αναζήτηση          
Κάντε κλικ εδώ: Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα
 Εκτυπωτής Εκτύπωση

Αποτελέσματα εξετάσεων για εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018


Στις 25/02/2017 διενεργήθηκαν από την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, με εντολή του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, γραπτές εξετάσεις για διεκδίκηση 40 θέσεων που προσφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση για σπουδές στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας.

Στις εξετάσεις προσήλθαν 53 υποψήφιοι/ες και η τελική κατάταξη τους όπως διαμορφώθηκε από την επίδοση τους στα τρία επιμέρους θέματα που εξετάστηκαν φαίνεται στο συνημμένο πίνακα.

Οι υποψήφιοι/ες που κατατάγηκαν στις θέσεις 1 μέχρι και 40 είναι οι επιτυχόντες και θα πρέπει να προσέλθουν στις 03 και 04 Απριλίου 2017 από τις 8:00 μέχρι 15:00, στο Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας / Τομέας Ναυτικών, Σπύρου Κυπριανού 1, Μέσα Γειτονιά (τηλ. 25823701/702), για να δηλώσουν ενυπόγραφα, ότι αποδέχονται τη θέση. Όσες/οι δεν προσέλθουν στις πιο πάνω ημερομηνίες και ώρες θα θεωρηθεί ότι δεν ενδιαφέρονται και η θέση τους θα προσφερθεί στους επιλαχόντες.

Οι υποψήφιοι/ες που κατατάγηκαν στις θέσεις 41 μέχρι και 53 είναι επιλαχόντες και θα τους προσφερθούν οι κενές θέσεις που πιθανόν προκύψουν μετά τις 04 Απριλίου, με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την κατάταξη τους.

Σημειώνεται ότι οι σπουδές και η διαμονή (κατ΄ επιλογή του σπουδαστή/τριας) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού είναι δωρεάν, επιπρόσθετα από το 2016 η δωδεκάμηνη πρακτική εκπαίδευση των δοκίμων αξιωματικών εμπορικού ναυτικού χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία με 600 ευρώ το μήνα. Για πληρέστερη πληροφόρηση αναφορικά με τις σπουδές στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας και το σχέδιο χρηματοδότησης της πρακτικής εκπαίδευσης δείτε εδώ.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω αρχείο

Κάντε κλικ εδώ: Κατεβάστε το αρχείο τύπου PDFαποτελεσματα εξετασεων 2017.pdf


Κατεβάστε το Adobe Acrobat Reader
Κάντε κλικ εδώ: Αρχή σελίδας

©2007 - 2017 Κυπριακή Δημοκρατία, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας
Αρχική Σελίδα | Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου | Αποποίηση | Υπεύθυνος Διαδικτυακού Τόπου