Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακά Ταχυδρομεία

Διευθυντής


Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην αναβαθμισμένη Ιστοσελίδα των Κυπριακών Ταχυδρομείων. Eυελπιστώ ότι μέσα από αυτή θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις κύριες αρμοδιότητες και δραστηριότητες μας, καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο κοινό.

Όραμα μας είναι να καταστήσουμε τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ένα σύγχρονο και ευέλικτο οργανισμό με διοικητική και οικονομική αυτονομία έτσι ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, προς όφελος των πολιτών.

Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες τεχνολογιών πληροφορικής και μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία που μπορεί να μας προσφέρει η ιστοσελίδα μας, να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να γίνουμε δέκτες των δικών σας εισηγήσεων και απόψεων με σκοπό τόσο τη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων όσο και για την παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών .

Όλοι οι λειτουργοί του Τμήματος και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση σας για αξιοποίηση των απόψεων και εισηγήσεων σας για να γίνουμε καλύτεροι, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ανδρέας Γρηγορίου
Διευθυντής

Βιογραφικό


No documents found

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
api
Track & Trace
Υπολογιστής Τελών
ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Ταχυδρομικά Γραφεία
Moneygram
EMS Courier
Διαδικτυακή Πύλη
ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΕ.ΠΟ)
ΝΕΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ
ΚΕΠΑ
Κάντε μας Like στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter