ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθυντής


Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην αναβαθμισμένη Ιστοσελίδα των Κυπριακών Ταχυδρομείων. Eυελπιστώ ότι μέσα από αυτή θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις κύριες αρμοδιότητες και δραστηριότητες μας, καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο κοινό.

Όραμα μας είναι να καταστήσουμε τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ένα σύγχρονο και ευέλικτο οργανισμό με διοικητική και οικονομική αυτονομία έτσι ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, προς όφελος των πολιτών.

Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες τεχνολογιών πληροφορικής και μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία που μπορεί να μας προσφέρει η ιστοσελίδα μας, να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να γίνουμε δέκτες των δικών σας εισηγήσεων και απόψεων με σκοπό τόσο τη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων όσο και για την παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών .

Όλοι οι λειτουργοί του Τμήματος και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση σας για αξιοποίηση των απόψεων και εισηγήσεων σας για να γίνουμε καλύτεροι, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ανδρέας Γρηγορίου
Διευθυντής

Βιογραφικό

No documents found

_______________________________________________
© 2013 - 2018 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Κυπριακά Ταχυδρομεία