Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κυπριακά Ταχυδρομεία

Επιστολικό Ταχυδρομείο Εσωτερικού και Εξωτερικού


Ειδικές Υπηρεσίες
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προσφέρουν επιπρόσθετες Ειδικές Υπηρεσίες οι οποίες είναι σχεδιασμένες να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών τους όσον αφορά τη διαχείριση της αλληλογραφίας τους.
Show details for ΣυστημέναΣυστημένα
Hide details for Συστημένα με απόδειξη παραλαβής - (Διπλοσυστημένα)Συστημένα με απόδειξη παραλαβής - (Διπλοσυστημένα)

Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την υπηρεσία συστημένων. Στην περίπτωση αυτή, οι αποδείξεις παράδοσης CN07 συμπληρώνονται, υπογράφονται από τον παραλήπτη, σφραγίζονται από το Ταχυδρομικό Γραφείο/Πρακτορείο παράδοσης και επιστρέφονται έγκαιρα στους αποστολείς.
Hide details for Συστημένα με επίδοση στον ίδιο τον παραλήπτηΣυστημένα με επίδοση στον ίδιο τον παραλήπτη

Παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στο δικαιούχο που αναγράφεται στο αντικείμενο ή σε πρόσωπα εξουσιοδοτημένα από τον ίδιο. Κατά την παράδοση συστημένου, ο παραλήπτης θα πρέπει απαραίτητα να παρουσιάζει κατά την προσέλευση του στο Ταχυδρομικό Γραφείο/ Πρακτορείο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο της χώρας καταγωγής του. Τα αντικείμενα της ειδικής αυτής υπηρεσίας φέρουν σήμανση με την ένδειξη «προσωπική παράδοση».
Show details for ΚατεπείγονταΚατεπείγοντα
Hide details for Προώθηση αλληλογραφίαςΠροώθηση αλληλογραφίας

Προσφέρεται η δυνατότητα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν αλλάξει την ταχυδρομική τους διεύθυνση να ζητήσουν την προώθηση της αλληλογραφίας τους στη νέα διεύθυνση για περίοδο 3 μηνών.

Εναλλακτική επιλογή: ενοικίαση Ιδιωτικής Ταχυδρομικής Θυρίδας για σταθερή διεύθυνση αλληλογραφίας.
Hide details for Ασφαλισμένα - (Ασφάλιση για δηλωμένη αξία)Ασφαλισμένα - (Ασφάλιση για δηλωμένη αξία)

Αντικείμενα δηλωμένης αξίας (με βάση τιμολόγιο) μπορούν να ασφαλιστούν για το ποσό της αξίας τους. Η υπηρεσία προσφέρεται για το εσωτερικό και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.
Hide details for Μηχανές Προπληρωμής Ταχυδρομικών Τελών (ΥΜΠΤΤ)Μηχανές Προπληρωμής Ταχυδρομικών Τελών (ΥΜΠΤΤ)

Σε επιλεγμένα ταχυδρομικά γραφεία λειτουργούν ΜΠΤΤ. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να αποστείλει μεγάλο αριθμό ταχυδρομικών αντικειμένων χωρίς να χρειάζεται να επικολλήσει γραμματόσημα, με ελάχιστο επιπρόσθετο κόστος.

Αναμνηστικό σύνθημα

Για οργανισμούς, δημοτικές ή κοινοτικές αρχές, σωματεία και οργανώσεις που θέλουν να προβάλουν επετείους ή εκδηλώσεις προσφέρεται η υπηρεσία διαφήμισης μέσω αναμνηστικού συνθήματος από τις υπηρεσιακές μηχανές προπληρωμής ταχυδρομικών τελών.

Συνθήματα θρησκευτικού, πολιτικού και κομματικού περιεχομένου καθώς επίσης και συνθήματα που προσβάλουν τα ήθη και τα έθιμα του λαού δεν γίνονται δεκτά.No documents found


ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
api
Track & Trace
Υπολογιστής Τελών
ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Ταχυδρομικά Γραφεία
Moneygram
EMS Courier
Διαδικτυακή Πύλη
ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΕ.ΠΟ)
ΝΕΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ
ΚΕΠΑ
Κάντε μας Like στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter