ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Μεταφορά Χρημάτων Moneygram

Γενικά
  • Μεταφορά χρημάτων μέσα σε 10’
  • Παγκόσμιο δίκτυο σε 197χώρες με 300.000 σημεία εξυπηρέτησης
  • Απλή και γρήγορη διαδικασία
  • Δεν χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμός
    (αποστολέα ή παραλήπτη)
  • Μέχρι € 3.000 ανά πελάτη ανά συναλλαγή
Η υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων δίνει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα να αποστείλουν ή να παραλάβουν χρήματα, χρησιμοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο των Κυπριακών Ταχυδρομείων και των αντιπροσώπων τους, μέσω του παγκόσμιου δικτύου της MoneyGram που εκτείνεται σε 196 χώρες με 284.000 σημεία εξυπηρέτησης.
Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή και ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο. Σε 10’ το χρήματα είναι διαθέσιμα να παραληφθούν στη χώρα προορισμού.

Η MoneyGram προσφέρει ανταγωνιστικά τέλη εξυπηρέτησης και τιμές συναλλάγματος για πληρωμή σε άλλο νόμισμα εκτός από ευρώ.

Ιδανική υπηρεσία για ξένους εργαζόμενους στην Κύπρο, για φοιτητές, επισκέπτες είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

Για την πραγματοποίηση της συναλλαγής αποστολής χρημάτων, είναι απαραίτητη η παρουσίαση έγκυρου αποδεικτικού εγγράφου ταυτότητας και έγκυρης άδειας παραμονής (ανάλογα με την εθνικότητα του αποστολέα).

Ζητήστε από τα σημεία εξυπηρέτησης μας την Κάρτα MoneyGram. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.No documents found


_______________________________________________
© 2013 - 2018 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Κυπριακά Ταχυδρομεία