Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Σύστημα Φωτοεπισήμανσης για Τροχαίες Παραβάσεις Παγκύπρια 06.05.2020

06/05/2020

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, η διαδικασία προσφυγής ενώπιον της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών (ΑΑΠ), από συγκεκριμένο οικονομικό φορέα, σε σχέση με τους όρους και απαιτήσεις των εγγράφων του διαγωνισμού για τη «Μελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση και Λειτουργία Συστήματος Φωτοεπισήμανσης Παγκύπρια», έχει απορριφθεί.

Ως εκ τούτου, και σύμφωνα με το διαγωνισμό που έχει δημοσιευθεί από την Αρμόδια Αρχή, δηλαδή το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, αναμένεται η υποβολή των προσφορών, στις 22 Μαΐου 2020.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση συντήρηση, και λειτουργία ενενήντα (90) σταθερών καμερών φωτοεπισήμανσης για την ανίχνευση των παραβάσεων του κόκκινου, της γραμμής στάσης και της ταχύτητας στα φώτα τροχαίας και είκοσι (20) κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης για την ανίχνευση της ταχύτητας. Η διάρκεια του Συμβολαίου, όσον αφορά στη συντήρηση και λειτουργία του συστήματος θα είναι για πέντε έτη με δικαίωμα προαίρεσης για ακόμη δύο έτη.

Το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης, περιλαμβανομένης και της συντήρησης και λειτουργίας του συστήματος, για συνολική περίοδο 7 ετών, σύμφωνα με την εκτίμηση του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, αναμένεται να ανέλθει στα €47.800.000.O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων