Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Επαρχίας Πάφου 15.10.2020

15/10/2020

Την ικανοποίηση του για τη νέα αναβαθμισμένη εικόνα του Αρχαιολογικού Μουσείου Επαρχίας Πάφου εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος στην επί τόπου επίσκεψή του που πραγματοποίησε σήμερα. Ο κ. Καρούσος ξεναγήθηκε στις αίθουσες του Μουσείου και εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τον τρόπο ανάδειξης του αρχαιολογικού θησαυρού της Κύπρου.

Στο πλαίσιο προβολής του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Επαρχίας Πάφου, το Τμήμα Αρχαιοτήτων έχει προγραμματίσει ξεναγήσεις γνωριμίας με διάφορα οργανωμένα σύνολα και οργανισμούς, όπως το Σύνδεσμο Ξεναγών Κύπρου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων (ACTA), το Σύνδεσμο Αρχαιολόγων Κύπρου καθώς επίσης με Οργανωτές Ταξιδιών.

Οι εργασίες αποπεράτωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου έχουν ολοκληρωθεί και σε λίγες μέρες το Μουσείο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό.
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

ΔΙΑΥΛΟΣ

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων