Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Δύο πτήσεις για επαναπατρισμό Κυπρίων πολιτών από Κίεβο, Κισινάου, Βουκουρέστι, Φρανκφούρτη και Θεσσαλονίκη Προσφορά του ΠΑΣΥΞΕ και της PETROLINA 21.04.2020

21/04/2020

Τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνουν ότι έχουν διευθετήσει την πραγματοποίηση δύο πτήσεων για επαναπατρισμό φοιτητών, Κυπρίων πολιτών και νόμιμα διαμενόντων στη Δημοκρατία πολιτών από το Κίεβο, το Κισινάου, το Βουκουρέστι, την Φρανκφούρτη και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από το Βουκουρέστι προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από την Φρανκφούρτη στην Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό στην Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η διενέργεια των πιο πάνω πτήσεων είναι προσφορά του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) που εισέφερε ποσό ύψους 100 χιλιάδων ευρώ και της εταιρείας πετρελαιοειδών PETROLINA που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια των εν λόγω πτήσεων. Η Κυβέρνηση επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πιο πάνω οργανισμούς για την ευγενή προσφορά τους.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων