Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Δωρεάν μεταφορά των επιβατών που θα σταθμεύουν στο χώρο Park and Ride στη Λεμεσό 28.09.20

29/09/2020

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της πολιτικής του Κράτους για κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των πόλεων, έχει εγκρίνει την πρόταση του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού για δωρεάν επιβίβαση των επιβατών που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία που εκτελούν τη γραμμή 32, τα οποία θα αναχωρούν από τη στάση Βορείου Ηπείρου που βρίσκεται πλησίον του χώρου Park and Ride (Δημοτικό Τεμάχιο «Επαμεινώνδα», δυτικά της οδού Βορείου Ηπείρου) στη Λεμεσό με κατεύθυνση προς το ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

Σημειώνεται ότι η στάθμευση ιδιωτικών οχημάτων στο χώρο στάθμευσης Park and Ride είναι δωρεάν. Επιπρόσθετα, το κοινό πληροφορείται ότι η πιο πάνω διευθέτηση, που αφορά στη δωρεάν μεταφορά των επιβατών από το χώρο Park and Ride προς το ιστορικό κέντρο Λεμεσού, θα πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες, ήτοι από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος αναφέρει ότι το Κράτος ενθαρρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την άμβλυνση του κυκλοφορικού προβλήματος, την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη δημιουργία βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πόλεων.
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

ΔΙΑΥΛΟΣ

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων