Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

09/07/2018

Προσκαλείσθε σε εκδήλωση-ανοικτή διαβούλευση στις 16 Ιουλίου 2018 στο Παραλίμνι [Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Μεγάρου Παραλιμνίου μεταξύ 17.30 και 19.30] με θέμα τις βιώσιμες δημόσιες μεταφορές στη χώρα μας, με στόχο τόσο την ενημέρωση επί του θέματος όσο και την κατάθεση απόψεων από την κοινωνία των πολιτών, που θα ληφθούν δεόντως υπόψη από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ώστε αυτό να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Η ενημέρωση θα καλύψει τις βασικές ενέργειες του Υπουργείου στα θέματα της προετοιμασίας των Δημόσιων Συμβάσεων Παραχώρησης που θα ισχύσουν από το 2020 και μετά, καθώς και τη νέα προσέγγιση που αναπτύσσεται μέσα από διάλογο με τις τοπικές αρχές σε θέματα υποδομών, ιδιαίτερα τις στάσεις των λεωφορείων, τα στέγαστρα, καθώς και το νέο σύστημα τηλεματικής, που έχει εφαρμοστεί σε παγκύπριο επίπεδο.

Η συμμετοχή σας κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη και απαραίτητη, καθότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανταλλαγούν απόψεις οι οποίες θα ληφθούν υπόψη στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση πολιτικών και δράσεων για τις δημόσιες μεταφορές. Αντικείμενο διαβούλευσης θα αποτελέσει επίσης ο τρόπος συμμετοχής των πολιτών, των φορέων και των οργανωμένων συνόλων επί μονίμου βάσεως σε μια πλατφόρμα συνεργασίας, όπου θα τίθενται και θα αναγνωρίζονται κοινοί στόχοι και θα αναπτύσσονται συντονισμένες αντίστοιχες δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση diavouleusimetaforwn. 2018@gmail.com ή στα τηλέφωνα 22806567/22806647.H Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κα Βασιλική Αναστασιάδου

Δρομολόγια Λεοφωρείων

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

Ευρωπαικές Εκλογές

Κυβερνητικές κατοικίες Τροόδους

ΔΙΑΥΛΟΣ

ITU150 anniversary

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

CYnergy

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων

master plan greek

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ

e-procurment