Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

Εκδηλώσεις


Εκδήλωση στη Βουλή των Αντιπροσώπων με θέμα «Η οδική ασφάλεια των νέων»

Η ΕΚΟ δείχνει ακόμη μια φορά την ευαισθησία της σε θέματα οδικής ασφάλειας και ήταν η χορηγός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων με θέμα «Η οδική ασφάλεια των νέων».

Η ΕΚΟ σαν κύριος χορηγός της εκδήλωσης παραχώρησε φωσφορίζοντα γιλέκα σε όσους έλαβαν μέρος στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής και είχε σαν στόχο την ευαισθητοποίηση για μείωση των οδικών δυστυχημάτων με θύματα νέους.

Στην εκδήλωση απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων και Πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, οι Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Παιδείας, Νομικών και Συγκοινωνιών και Έργων και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας. Επίσης συμμετείχαν άλλοι αρμόδιοι Υπουργοί και βουλευτές, οι προϊστάμενοι και αξιωματούχοι των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών και εκπρόσωποι οργανώσεων νεολαίας, εκπαιδευτικών και γονέων.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε παρουσίαση του θέματος από εκπροσώπους του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και ευρεία συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων.O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

CYnergy

Motionbuscard

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Ευρωεκλογές 2019

master plan greek