Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Ανακοίνωση Υπουργείου Μεταφορών για το θέμα των δημόσιων επιβατικών μεταφορών

01/12/2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων υπό την προεδρία της Υπουργού, όπου αξιολογήθηκε η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε σε σχέση με τις εταιρείες ΕΜΕΛ Λεμεσού και ΖΗΝΩΝ Λάρνακας.

Αναφορικά με την εταιρεία ΖΗΝΩΝ, το ΥΜΕΕ έχει πληροφορηθεί από την ίδια την εταιρεία ότι δεν θα προβεί σε αναστολή των εργασιών της όπως αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα και ότι προτίθεται να συνεχίσει τη διαβούλευση με το ΥΜΕΕ. 

Όσον αφορά την Εταιρεία ΕΜΕΛ, το ΥΜΕΕ ενημερώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο πρωί για λήψη σχετικής απόφασης σε σχέση με την προγραμματιζόμενη απεργία των εργαζομένων και θα ενημερώσει σχετικά το ΥΜΕΕ για τις θέσεις του αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας.

Τονίζεται ότι το ΥΜΕΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν συμφωνίες με τις εν λόγω εταιρείες για συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών με βάση πάντα το δημόσιο συμφέρον. 
H Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κα Βασιλική Αναστασιάδου

CYnergy

Ευρωεκλογές 2019

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δρομολόγια Λεοφωρείων

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Motionbuscard

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων

master plan greek

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ

e-procurment