Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Μεταφορά επαναπατρισθέντων από τα αεροδρόμια προς τα καταλύματα καραντίνας και από τα ξενοδοχεία στους χώρους διαμονής τους 13.04.2020

13/04/2020

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19), το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (TOM), ανέλαβε από την 2αν Απριλίου 2020, το συντονισμό της μεταφοράς των προσώπων που βρίσκονταν σε καραντίνα από τα ξενοδοχεία/ καταλύματα στους χώρους διαμονής ή προορισμού τους.

Επιπρόσθετα, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών έχει αναλάβει από την Πέμπτη 9 Απριλίου, 2020 το συντονισμό και την επιτήρηση της ομαλής μεταφοράς των επιβατών που αφικνούνται στα αεροδρόμια από το εξωτερικό στα ξενοδοχεία/ καταλύματα όπου θα παραμείνουν για χρονική διάρκεια 14 ημέρων σε καραντίνα/ απομόνωση.

Σημειώνεται ότι, μετά από τη λήξη της καραντίνας/ απομόνωσης το Τμήμα Οδικών Μεταφορών θα συνεχίσει να μεριμνά για την ομαλή μεταφορά των προσώπων αυτών στους χώρους διαμονής/ προορισμού τους.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους Λειτουργούς και το προσωπικό του Τμήματος Οδικών Μεταφορών οι οποίοι ευρισκόμενοι υπό συνεχή πίεση εργάζονται νυχθημερόν καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με σκοπό να φέρουν εις πέρας την ομαλή διεκπεραίωση της μεταφοράς των επαναπατρισθέντων από το αεροδρόμιο προς τα καταλύματα καραντίνας και εν συνεχεία προς τους χώρους διαμονής τους.
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων