Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών ,Επικοινωνιών και Έργων για την εισαγωγή Νέου Σχεδίου Κινήτρων προς Αεροπορικές Εταιρείες 02.07.2020

02/07/2020

Ο Υπουργός Μεταφορών ,Επικοινωνιών και Έργων με ικανοποίηση αναφέρει ότι έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η εφαρμογή Σχεδίου Κινήτρων προς τις αεροπορικές εταιρείες για αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Covid-19.

Ο σκοπός του Σχεδίου είναι η επαναφορά της συνδεσιμότητας της Κύπρου με την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο και η στήριξη της οικονομίας της Κύπρου .

Το κόστος του Σχεδίου υπολογίζεται σε € 6.3 εκ για την περίοδο μέχρι τέλος του χρόνου και αναμένεται να επωφεληθούν 1.1 εκ επιβάτες και γύρω στις 60 αεροπορικές εταιρείες. Το ύψος της επιχορήγησης θα παραχωρείται με βάση το ποσοστό πληρότητας του αεροσκάφους .

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άμεση εξέταση και έγκριση του αιτήματος ,καθώς και τους λειτουργούς του Υπουργείου Μεταφορών για την τεκμηριωμένη υποβολή του αιτήματος και την άμεση ανταπόκριση τους στα ερωτήματα που τέθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

ΔΙΑΥΛΟΣ

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων