Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Άλλα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Ανακοίνωση Υπουργείου Οικονομικών με θέμα: Εξυπηρέτηση πολιτών στη δημοσια υπηρεσια στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid-19

13/03/2020

Το Υπουργείο Οικονομικών, στα πλαίσια των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωναϊού, προτρέπει το κοινό όπως περιορίσει τις επισκέψεις του στα Τμήματα/ Υπηρεσίες της δημόσιας υπηρεσίας που εξυπηρετούν κοινό, περιλαμβανομένων και των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και των Κέντρων Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.) ΜΟΝΟ στις απολύτως επείγουσες και απαραίτητες περιπτώσεις.

Όσον αφορά την υποβολή αίτησης για Φοιτητική Χορηγία στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) προτρέπονται οι πολίτες να τοποθετούν τις αιτήσεις σε κιβώτιο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του κάθε ΚΕΠ. Οι λειτουργοί των ΚΕΠ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αιτητές, θα ενημερώνουν για την παραλαβή της αίτησης και θα αποστέλλουν την σχετική απόδειξη παραλαβής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  

Στις ιστοσελίδες των Τμημάτων/ Υπηρεσιών της δημόσιας υπηρεσίας είναι αναρτημένα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα οποία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί.
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Γιάννης Καρούσος

CyprusFlightPass

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

COVID-19

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Δρομολόγια Λεοφωρείων

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

ΔΙΑΥΛΟΣ

CYnergy

Motionbuscard

Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Εργαλείο Τιμών Δεμάτων

Ασφαλές Διαδίκτυο

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων