Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Υπουργός Μήνυμα Υπουργού

Μήνυμα Υπουργού  Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

  Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Η ηλεκτρονική εποχή στην οποία ζούμε, μας παρέχει νέες και πρόσθετες δυνατότητες, τις οποίες φιλοδοξούμε να αξιοποιήσουμε περαιτέρω, σε μια προσπάθεια να φέρουμε τον πολίτη πιο κοντά στο σημαντικό και πολύμορφο έργο που επιτελείται στο Υπουργείο μας. Πιστεύουμε παράλληλα ότι με τον τρόπο αυτό μπορούμε να διευρύνουμε τις δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας ώστε να γίνουμε κι εμείς δέκτες, των δικών σας απόψεων και εισηγήσεων που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μια καλύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο φιλική για τον πολίτη, λειτουργία του Υπουργείου μας.

  Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως είναι οι επικοινωνίες, οι ιδιωτικές και δημόσιες οδικές μεταφορές, η εμπορική ναυτιλία, η πολιτική αεροπορία, τα δημόσια έργα, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες, οι αρχαιότητες και άλλους τομείς, οι οποίοι αφορούν στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από τις αρνητικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Την ίδια ώρα, η μικρή μας πατρίδα είναι ισότιμο και ενεργό μέλος της ευρωπαϊκής και διεθνούς κοινότητας διεκδικώντας να διαμορφώσει το δικό της σύγχρονο ρόλο, σε έναν ραγδαία μεταβαλλόμενο και έντονα ανταγωνιστικό κόσμο. Όραμά μας είναι, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη, να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε η Κύπρος να μετατρέψει τους κινδύνους και τις απειλές, σε ευκαιρίες για μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονιστικές αλλαγές. Μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ η πατρίδα και η κοινωνία.

  Με διάλογο, με διαφάνεια, με ήθος και εντιμότητα, είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια της κρίσης και να προσφέρουμε στον τόπο μας, στους πολίτες και στα παιδιά μας, το ευρωπαϊκό μέλλον που δικαιούμαστε και μας αξίζει.

  Το στοίχημα αυτό είναι συλλογικό και είμαι βέβαιη πως όλοι μαζί μπορούμε να το κερδίσουμε.


  Βασιλική Αναστασιάδου

H Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κα Βασιλική Αναστασιάδου

CYnergy

Ευρωεκλογές 2019

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δρομολόγια Λεοφωρείων

112

Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας

Κώδικας Πρακτικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης και της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στη δημόσια υπηρεσία

Προεδρία - Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περί Κύπρου /
Aspects of Cyprus

IMI

ΙΜΙ - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

Motionbuscard

Δημόσιες Οδικές Επιβατικές Μεταφορές

Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

DECADE OF ACTION FOR ROAD SAFETY 2011-2020

Πληρωμή Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων

master plan greek

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ

e-procurment