ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Άλλες Ανακοινώσεις


Ημερίδα ενημέρωσης για τον Κανονισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη», (CEF)


Tο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων στα πλαίσια των προσπαθειών του για αξιοποίηση ευρωπαικών προγραμμάτων για συγχρηματοδότηση έργων στο τομέα των Μεταφορών και ειδικότερα στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (ΔΕΔ-Μ) διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για τον Κανονισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη», (CEF) στις 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 09.30 π.μ.στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία. Οι εργασίες της Ημερίδας θα ξεκινήσουν με ενακτήρια ομιλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μ. Δημητριάδη και θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Προέδρου του Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων και Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων κ. Αλ. Μιχαηλίδη.

Κατά την ημερίδα θα παρουσιαστούν από εκπρόσωπο της Ευρωπαικής Επιτροπής οι προκηρύξεις των Προγραμμάτων Συγχρηματοδότησης για το έτος 2014 (Πολυετές Πρόγραμμα Εργασιών συνολικού προυπολογισμού 4 δισεκατομμύρια εκατομμύρια ευρώ και του Ετήσιου Προγράμματος Εργασιών συνολικού προυπολογισμού 930 εκατομμύρια ευρώ).

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας.

Για τυχόν διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην κα Ελπίδα Α. Επαμεινώνδα, τηλ. 22806643, Ηλ.Ταχ., eepamenonda@pwd.mcw.gov.cy, στον κ. Χάρη Χριστοδούλου, τηλ. 22806654,Ηλ. Ταχ. cchristodoulou@mcw.gov.cy και στην κα Βασιλική Παναγιώτου, τηλ. 22806653. Σημειώνεται ότι η Ημερίδα θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Παρακαλώ όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 25 Ιουνίου 2014 στην πιο κάτω ιστοσελίδα:

https://docs.google.com/forms/d/1T43kEt4LVKDjwdHI4UAw8eTi_RfHgsuyT9yup64W4dA/viewform


Σχετικά Αρχεία:
Πίσω

© 2010 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων