Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Κενές Θέσεις


ΠΛΗΡΩΣΗ 3 ΚΑΙ 37 ΚΕΝΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ - Διεξαγωγή γραπτής εξέτασης το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020


ΠΛΗΡΩΣΗ 3 ΚΑΙ 37 ΚΕΝΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


Προς όλους τους υποψηφίους

Η Συμβουλευτική Επιτροπή που συστάθηκε για την πλήρωση 3 και 37 κενών μόνιμων θέσεων Τεχνικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, διαδικασίες οι οποίες προκηρύχθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας με αρ. 4445 και 5244 και ημερομηνίες 31/3/2010 και 29/11/2019, αντίστοιχα, αποφάσισε τη διεξαγωγή γραπτής εξέτασης η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 9:00 π.μ. σε Γυμνάσια και Λύκεια της Επαρχίας Λευκωσίας.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη γραπτή εξέταση καθώς και οι σχετικές οδηγίες / κανονισμοί που θα ισχύουν κατά τη διάρκειά της, αναγράφονται σε συστημένη επιστολή με αρ. φακ. 15.21.002Ε και ημερομηνία 13/8/2020, η οποία στάληκε ταχυδρομικώς στις 14/8/2020 στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας.

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την παραλαβή της συστημένης επιστολής σας από τα κατά τόπους ταχυδρομικά γραφεία, την οποία και θα πρέπει να προσκομίσετε κατά την ημέρα της εξέτασης.

Σε περίπτωση που δεν την παραλάβετε παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22806520.

Σημείωση: Όσον αφορά τη θεματολογία στο Μέρος Β΄ - Ειδικό Τεχνικό Θέμα, να διαγραφούν στη δεύτερη γραμμή της επιστολής οι λέξεις «με την πολιτική μηχανική, σύμφωνα» που εκ παραδρομής έχουν αναγραφεί. Διευκρινίζεται ότι η θεματοθέτηση στο Ειδικό Τεχνικό Θέμα σχετίζεται με τα καθήκοντα της θέσης του Τεχνικού όπως αυτά αναφέρονται στο Σχέδιο Υπηρεσίας (βλέπε σχετική προκήρυξη).


Για ενημέρωση των υποψηφίων

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα ήθελε να φέρει εις γνώσιν σας την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων η οποία δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας με αρ. 4126 και ημερομηνία 5/8/2020 με την οποίαν εγκρίθηκαν οι κατάλογοι θέσεων εισδοχής στη Δημόσια Υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου. Σχετικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω δημοσίευσης, βρίσκονται στον πιο κάτω σύνδεσμο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας:Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 19/10/2020 02:34:27 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων