ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου στην Κοινότητα Κλήρου θα είναι κλειστό λόγω κατασκευαστικών εργασιών της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας για την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας της Κοινότητας Κλήρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου στην Κοινότητα Κλήρου (Δρόμος Αρεδιού-Κλήρου-Φαρμακά, Ε904) από την είσοδο της πρώην Σ.Π.Ε. μέχρι τη διασταύρωση της με τις οδούς Ανεξαρτησίας και Αδελφών Χριστοφή θα είναι κλειστό λόγω κατασκευαστικών εργασιών της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας για την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας της Κοινότητας Κλήρου που αναμένεται να διαρκέσουν για περίοδο περίπου 8-10 μήνες.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται σε παρακείμενο οδικό δίκτυο ενώ για τη διέλευση βαρέων οχημάτων πέραν των 33 τόνων θα γίνεται χρήση συγκεκριμένης διαδρομής για το πιο πάνω χρονικό διάστημα και οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ3 Ιανουαρίου 2019Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων