Αρχική Σελίδα
Επικοινωνία
×
ΤΟ ΤΜΗΜΑ
Διευθυντής
Ιστορικό
Όραμα και Αποστολή
Δραστηριότητες
Οργανόγραμμα
ΕΡΓΑ / ΤΟΜΕΙΣ
Οδικά Έργα
Οικοδομικά Έργα
Τομέας Σύμπραξης Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα
Θαλάσσια Έργα
Τομέας Εργαστηρίων
Σύστημα Πληροφοριών Οδικού Δικτύου
Διεθνείς Συνεργασίες / Σχέσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Ανακοινώσεις
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων
Κενές Θέσεις
Άλλες Ανακοινώσεις
Σχέδια Απαλλοτρίωσης
Εκδόσεις
Ετήσεις Εκθέσεις
Εκθέσεις Συμβούλων
Άλλες Εκδόσεις
Συμβάσεις
Γενικές Πληροφορίες για τις Συμβάσεις
Έγγραφα Προσφορών
Εκθέσεις Συμβούλων
Αποφάσεις Ανάθεσης Συμβάσεων
Έντυπα / Αιτήσεις
Φωτογραφικό Αρχείο
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πληροφόρηση | Ανακοινώσεις | Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων
02/03/2023
Στα πλαίσια του Έργου “Δρόμος Εντός Τσερίου” , πρόκειται να εφαρμοστεί η τρίτη φάση των εργασιών
Πίσω στην προηγούμενη σελίδα
ANAKOINΩΣΗ
Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι,
την περίοδο 6/3/2023 – 26/5/2023, στα πλαίσια του Έργου “Δρόμος Εντός Τσερίου”,
πρόκειται να εφαρμοστεί η τρίτη φάση των εργασιών. Πιο συγκεκριμένα με το άνοιγμα τμήματος της οδού Αναλυόντα πρόκειται να κλείσουν εξολοκλήρου οι οδοί Θεοδόση Πιερίδη από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι τη συμβολή με Πρωτομαγιάς (εκκλησία Αγ. Αντρονίκου), Τεύκρου Ανθία από τη συμβολή με Θ. Πιερίδη μέχρι τη συμβολή με Αμαθούντος και Σωτήρη Παπαλαζάρου από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι την πίσω αυλή του Β Δημοτικού Σχολείου.
Κατά την πιο πάνω φάση παρακαλούνται όπως οι οδηγοί με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Αναλυόντα και Μαρκί χρησιμοποιούν την οδό Πρωτομαγιάς και μετά την οδό Αναλυόντα. Οι οδηγοί από Λευκωσία με κατεύθυνση προς περιοχή Χαλεπιανών παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την οδό Φιλίας, Αμαθούντος και Τεύκρου Ανθία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Αναλυόντα προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν την οδό Ποσειδώνος, Αντρέα Κέστα και Μακαρίου. Σημειώνεται επίσης ότι για περίοδο 4 ημερών από τις 6 μέχρι τις 9 Μαρτίου θα είναι κλειστή η οδός Ομήρου λόγω εργασιών τοποθέτησης αγωγού ομβρίων. Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες παρακαλούνται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν τις οδούς Αμαθούντος, Φιλίας και μετά την οδό Πρωτομαγιάς για τη μετάβαση στον προορισμό τους. Για όλες τις πιο πάνω κυκλοφοριακές παρακάμψεις θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
28 Φεβρουαρίου, 2023
Πίσω στην προηγούμενη σελίδα